Forespørgsel vedr. bestilling af olie.

Termo Premium.

Den avancerede fyringsolie der giver dig mere end bare varme. Fyringsoliens avancerede sammensætning modvirker dannelse af urenheder og bundfald i tanken – snavs, der kan blive suget ind i oliefyrets dyse og skabe uønskede driftsstop.

 

Den forbrænder mere effektivt
Thermo Premium Fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug. Samtidig er den mere hensynsfuld overfor miljøet.

Længere holdbarhed

Thermo Premium Fyringsolie har en længere levetid i tanken, sammenlignet med traditionel fyringsolie. Derfor anbefaler vi denne olie, hvis du bruger solvarme eller brændeovn i kombination med dit oliefyr.

Thermo Premium fyringolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

Termo Eco Ultra

Det miljøbevidste valg med et svovlindhold på kun 10 ppm – det er hele 50 gange mindre end lovens krav og traditionel fyringsolie.

 

Den forbrænder mere effektivt
Thermo Eco Ultra fyringsolie soder mindre i oliefyrets kedel, og du opnår derfor den samme varme med et lavere olieforbrug.

Anbefalet til kondenserende kedler
Thermo Eco Ultra fyringsolie er specielt udviklet til at sørge for, at olieanlæg med kondenserende kedler yder deres bedste og leverer en optimal varmeøkonomi – både nu og i fremtiden.

Thermo Eco Ultra fyringsolie er frostsikret ned til –12 grader fra 1. april til 30. september og ned til -18 grader fra 1. oktober til 31. marts.

Termo

Pålidelig og stabil basisfyringsolie, der opfylder alle miljøkrav og kan bruges i både ældre og nyere oliefyr med godt resultat.

 

Thermo Fyringsolie er den moderne version af vores gennemprøvede og gode basisfyringsolie. Det er en billig fyringsolie til dig, der vil have en god kvalitetsolie, som du trygt kan stole på, selv på de koldeste vinternætter.

Thermo Fyringsolie er frostsikret ned til –20 grader, og kan derfor anvendes på alle tidspunkter af året.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk